Nieuws

  • Slide 13
  • Slide 14

T. +31 (0)487 59 29 44

Organisatie

70 jaar ervaring

Van Wamel B.V. heeft ruim 70 jaar ervaring met het ontwikkelen en fabriceren van een zeer breed gamma aan klepel- en cirkelmaaiers ,versnipperaars en strokenpoetsers in eigen huis. Vandaag de dag zijn Perfect machines in gebruik bij professionele gebruikers over de gehele wereld. Een wereldwijd dealernetwerk ondersteunt onze dienstverlening en de verkoop van nieuwe machines. 

Ons team van circa 85 medewerkers ontwerpt en bouwt, niet zelden naar aanleiding van een specifieke vraag uit de praktijk, klepel- en cirkelmaaiers, snoeihoutversnipperaars en strokenpoetsers in vele soorten en maten. Het resultaat is dat wij zowel hobbyboeren, professionele fruitteeltbedrijven maar ook zeer grote landbouwbedrijven in Oost-Europa tot onze klantenkring mogen rekenen.  

Modernste productietechnieken

Het gebruik van de beste materialen in combinatie met de laatste productietechnieken in de fabriek in Beneden-Leeuwen hebben ertoe geleid dat Perfect machines wereldwijd een ijzersterke reputatie hebben opgebouwd. Gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid zorgen ook na het verlaten van de fabriek voor optimale inzet.

Service Perfect sorteermachines

Naast dit zeer complete programma weilandbloters, cirkelmaaiers en klepelmaaiers is Van Wamel bv tevens de fabrikant van een complete lijn aanvoersystemen, sorteermachines en verpakkingsmachines voor groente en fruit. Deze machines worden exact naar wens van de klant gebouwd en zijn in staat een grote diversiteit aan groenten en fruit te sorteren op maat, gewicht, kleur en externe defecten. Een team van servicemonteurs staat klaar om eventuele storingen aan uw machine zo snel mogelijk te verhelpen.

 

vanWamel Youtube

Contact
Van Wamel bv
Energieweg 1
6658 AE Beneden-Leeuwen
Nederland
T: +31 (0)487 59 29 44